Van Stappen & Cada

Van Stappen & Cada is opgericht in 1991 en gevestigd in het havengebied van Antwerpen. De onderneming is een maritieme specialist in elektronica, elektrotechniek en airconditioning en richt zich hoofdzakelijk op services, reparatie, onderhoud en renovatie met een focus op de binnenvaart.

De activiteiten omvatten elektrotechnische inrichtingen, radartechnologie, aandrijving, camera’s, lucht- en klimaatoplossingen en batterijen. Het bedrijf beschikt over een goede reputatie en brede klantenkring. De kracht is 24/7 service en onderhoud. Hiertoe beschikt het bedrijf over een goed geoutilleerde werkplaats, evenals een mobiele werkplaats die zowel in België, Duitsland als Frankrijk snel ter plekke kan zijn indien klanten dit wensen.

Van Stappen & Cada N.V. is zelf het resultaat van de fusie tussen accu-specialist Cada en Van Stappen dat focuste op scheepselektro met als specialisatie binnenvaartreparatie, afbouw en onderhoud.

In juli 2012 werd Van Stappen & Cada overgenomen door Radio Holland. Met deze overname versterkt Radio Holand haar positie op de Belgische maritieme markt.